PIRIL PIRIL CAMLAR
Camlarınızın pırıl pırıl olması için bir tutam tuzu yarım litre sirkede eritin. Sonra bu sirkeli tuzlu karışım ile camlarınızı silin. Temiz bir bezle kurulayın.Misafirlerinize portakal ikram edecekseniz değişik bir tarif. Birkaç tane portakalı soyun, yuvarlak olarak dilimleyin. Kâselere koyun. Üzerlerine kabuklarını da rendeleyin. Bolca toz şeker ve biraz konyak-portakal likörü de olabilir koyun. Buzdolabında yarım saat kadar beklettikten sonra servis ya-Çok tüylü bir kazağınız var. Ne zaman giyseniz üstünüz başınız tüy içinde kalıyor. Öyleyse bir plastik torbaya koyun ve 24 saat buzdolabında bekletin. Artık tüyleri dö-külmeyecektir.Her zaman yaptığınız pilavın biraz değişik olmasını istediğinizde, pilavı ateşten indirmeden önce içine bir parça limon kabuğu rendesi ve bir avuç doğranmış maydanoz katın.
0 Responses to PIRIL PIRIL CAMLAR
Something to say?